Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

miércoles, 4 de abril de 2007

Nou capítol TV3-Canal9

Pareix ser que la negociació ente el govern valencià i el català es durà a terme desprès de setmana santa i Joan Mauel Tresserras i Vicent Rambla discutiran l'acord de reciprocitat entre TV3 i Canal 9.
Confíem que les negociacions eviten el tancament de les emissions al País Valencià, previst pel 25 d'abril, una data acuradament escollida, i que el fet terminològic de l'elecció entre País Valencià-Comunitat Valenciana siga obviat.
Cal recordar que no seria massa raonable que el Govern Valencià condicionara la tria d'un o altre mot, ja que no és massa lògic que un govern influïsca en el llibre d'estil d'un mitjà de comunicació. Fins ara la Generalitat de Catalunya no ha intentat imposar cap forma a Canal 9 i de segur que aquesta proposta no seria massa ben rebuda.

I.Branchadell

No hay comentarios: