Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

martes, 24 de abril de 2007

Culebrot TV3

Avui estem d'enhorabona perquè el jutjat contenciós-administratiu número 2 de València no ha concedit a la Generalitat Valenciana l'autorització per entrar al repetidor del Monduver (Xeresa) per tancar les emissions de TV3 a la part sud del País Valencià.
Estava prevista una manifestació de protesta en cas que es produira l'entrada dels censors al repetidor i ha sigut desconvocada.
La jutgessa ha destacat que les emissions de TV3 al País Valencià no són “emissions d’una televisió clandestina, ni l’explotació d’una televisió no autoritzada sinó la retransmissió de les emissions d’una televisió pública autonòmica”.
Estem a l'espera de que arriben noticies dels altres jutjats del País Valencià per veure que succeeix amb la resta de repetidors.

Font:
ACPV
Levante

I.Branchadell

No hay comentarios: