Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

lunes, 30 de abril de 2007

No van poder! Tv3 continua a les llars d' Alacant

Divendres passat els funcionaris de la Generalitat Valenciana es van presentar a les instal·lacions del repetidor de la Carrasqueta per tancar-lo acompanyats dels cossos i forces de seguretat de l'estat, però una manifestació de 400 persones els ho va impedir.

Diversos col·lectius es van presentar per defensar-ne la permanència a les portes del repetidor i, desprès de signar un document on s'estipulava que els havien impedit l'accès al repetidor, els funcionaris van girar cua cap a València.

Des de Castelló va anar una representació de la Federació de Colles, si en voleu més informació podeu consultar la noticia al Mediterraneo, també cal recordar que el Bartolo està en la mateixa situació i que la justicia ordinaria no s'ha pronunciat encara sobre el seu tancament, és més que probable que s'haja de fer la pujada al Bartolo i no per practicar esport.

El més fort del tema és que si recordeu allò que vam escriure sobre l'Alguer, allí es reben emissions de Tv3 mitjançant Catalan TV, una emissora local, i podria arribar el dia on fora més fàcil vore TV3 a L'Alguer (Itàlia) que a Castelló.

Fonts i enllaços.

I.Branchadell

No hay comentarios: