Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

viernes, 3 de agosto de 2007

Cap de Setmana Cultural


Bé, com tots haureu pogut comprovar podríem dir que el cap de setmana ha sigut tot un èxit. Des de la junta directiva volem agrair a tots els qui hi vau participar d’una manera o una altra la vostra ajuda, i és que no sols es tracta de gaudir de les activitats lúdiques, sinó també d’ajudar-nos al muntatge d’equips de so, veus i llum per a l’obreta dels xiquets, a preparar les cadires i les taules per al sopar i enretirar-les desprès, que sol ser pitjor, a preparar el menjar del divendres o a fer els bunyols per a les postres.
Així mateix, voldríem agrair a totes les entitats, tant públiques com privades, la seua col·laboració econòmica sense la qual no haguérem pogut aconseguir-ho.
Es per això que voldríem agrair-vos a tots la vostra ajuda i emplaçar-vos per a una nova edició l’any que ve, estem molt contents de comptar amb tots vosaltres i desitjaríem que continue sent així. No obstant això sempre hi ha imprevistos d’última hora que ens han provocat més d’un maldecap com l’anul·lació per confusió horària d’algun dels actes o la pluja del diumenge, no podem lluitar contra aquestes coses
Com a botó de mostra a la graella del costat podeu trobar una galeria de fotografies que, a l’espera de les que ens ha promès el nostre corresponsal sobre la eixida cicloturista, constitueixen un resum dels esdeveniments del cap de setmana.
Moltes gràcies a tots.

I. Branchadell

No hay comentarios: