Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

sábado, 4 de agosto de 2007

Atorgament de la distinció de Fill Predilecte a Àlvar Monferrer


Ahir va ser un dia de festa, i no només perquè començaven les patronals, sinó perquè se li va atorgar la màxima distinció que se li pot donar a una persona física, la de fill predilecte, a Àlvar Monferrer. Aquest atorgament premia tota una vida de dedicació al nostre poble, on des del conegut llibre dels pelegrins fins a les publicacions sobre antropologia i actes religiosos podem observar tot un camí de dedicació a l'estudi de les nostres arrels. Com molt bé van expressar moltes de les persones allí presents, Àlvar ha passejat el nom de Les Useres per tot arreu i, en part, a ell li hem d'agrair que el nostre poble siga conegut arreu del País Valencià ja que la seua tasca com a ambaixador ha sigut més que lloable. L'acte va estar carregat d'emotivitat i hi van intervindre totes les associacions i institucions polítiques del poble.
Des de la nostra associació Lledó López Piñón li va atorgar el títol de President Honorari en reconeixement a la gran tasca que va dur a terme com a un dels fundadors i principals mantenidors de la nostra Associació, i es que gràcies a ell, ara estem ací intentant fer coses per vosaltres, intentant fer coses pel poble.

Moltes gràcies.

I. Branchadell

No hay comentarios: