Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

sábado, 12 de mayo de 2007

EL GOVERN DE LA COMUNITAT VALENCIANA SUPEDITADA A UN PREMI DE FORMULA 1.

Les estratègies polítiques utilitzades per aconseguir vots i obtindre el poder són cada vegada més i més originals, des de circular amb una moto amb un remolc pels carrers de Castelló recordant el col·lapse de tràfic, fins vincular el futur d’unes eleccions a un premi de Formula 1.

El patró de la Formula 1, Bernie Ecclestone, va afirmar abans d’ahir en Valencia que només signarà el contracte per disputar el premi de Valencia F1 Urbana si, després del 27 de maig, Camps continua sent el president de la Comunitat, avui, dissabte, segons es recull al Levante, Ecclestone ha puntualitzat que ell va dir que signaria desprès de les eleccions perquè no sabia amb qui signaria, donat que no pot endevinar quina serà la força política que guanyarà les eleccions, malgrat això la web de la FOA (Formula One Association) encara condicionava la celebració de la prova als resultats de les eleccions.

Però, és aquesta una estratègia ètica? Ho és un ideari, uns actes espectaculars, un bon discurs persuasiu, regals...però, un xantatge directament a la població i comunicat “a bombo i platillo”? Jo sempre he tingut entès que un xantatge és il·legal, però ho entendrà així la societat? Segurament, la importància d’un premi de Formula 1 pesarà molt més que la resta de mesures que el PP, en aquest cas, té preparades per a l’economia, l’educació, la seguretat, etc, de la nostra Comunitat.

Molts pensaran que durant el temps que Francesc Camps ha estat en el govern, la Comunitat Valenciana no ha estat tan mal, així que anem a donar-li el vot i a més tindrem un gran premi de Formula 1. Però, no siguem tant fàcils de manipular; escoltem, llegim i avaluem tot el que Francesc Camps ens ofereix i ha aconseguit durant aquests anys de govern, si al final totes aquestes coses ens convencen, votem-lo però no ho fem PEL CIRCUIT!

Finalment, m’agradaria recordar que en comunicació i més en una campanya política, no res passa per casualitat. Què tot just Bernie Ecclestone realitzara aquesta declaració un dia abans de què començara la campanya política, no és una casualitat ni una iniciativa personal.

Bernie Ecclestone tenia dos possibilitats: haver-lo anunciat un temps abans o deixar-lo per després de les eleccions. No obstant, ha optat per fer-ho dues setmanes abans de les eleccions. Està aquesta declaració dins de l’estratègia política del PP? Cadascú de nosaltres té la resposta.

Jessica Gargallo

Si en voleu saber més:
Levante
Vilaweb
El Pais
El Pais


1 comentario:

Laura Sabater dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.