Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

martes, 8 de mayo de 2007

Com sona l'eso

Aquesta setmana es celebra a Barcelona la trobada musical "Com sona l'Eso". Es tracta d'una plataforma que pretén defensar i lluitar per l’ensenyament artístic dintre de l’educació pública.
Si en voleu vore una mostra de com va ser la trobada de l'any passat a Benicàssim podeu accedir a la web i a la part inferior podreu veure un video del Youtube que té com a final un macroconcert on van participar una gran quantitat de músics tocant amb OBRINT PAS una cançò molt coneguda "La flama".
Aquest any es repetirà l'experiència a Barcelona, podeu vore el programa i comprovar tot el que s'ha organitzat. Desconec si algú del poble hi anirà però estaria bé.
A grans trets es tracta d'un projecte que pretén l'aprenentatge musical directe mitjançant l'esforç conseqüència d'un treball col·lectiu que involucra pares, mares, companys, alumnat i profesorat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sou de puta mare.Cada any feu millor el programa de activitats culturals.Sols vos faltabe aquest any la MOSTRA del Alcalaten per a tancar uns dies de semana cultural
fabulosa.UN EXIT TOTAL.