Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

viernes, 4 de enero de 2008

Cavalcada de Reis

Demà dissabte 5 de gener de 2008 es celebrarà la tradicional cavalcada dels Reis Mags. Convidem tots els habitants del poble a gaudir de la presència de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, durant tot el recorregut que tindrà lloc pels carrers habituals a poqueta nit.

Així mateix us recordem que, com és habitual, els regals es lliuraran a l'esglesia tot seguit i confiem que, per tal de facilitar la tasca dels ajudants i dels patges reials, no es deixen papers pel terra del temple.

Us esperem a tots!

1 comentario:

Anónimo dijo...

La cavalgata va estar molt bonica, pero per al any que ve podrien posar una paperera a l´eixida de l´esglesia perque els xiquets estan impacients per obrir el regal y no poden fer-lo hasta que apleguen a casa.Lo que mes li va agradar al meu fill va ser quan estaven a la placa es va arrimar el rei y els va saludar y donar caramels.A l´any que ve tambe o aurien de fer.