Si algu desitja rebre un correu electrònic quan es publiquen coses al bloc que envie un correu a associaciolullal@gmail.com.

D'altra banda, com sempre, tots aquells que desitgen contribuir al bloc mitjançant articles poden adreçar-se al mateix correu i se'ls enviaran els permissos necessaris
.

lunes, 9 de julio de 2007

II Trobada de rondalles tradicionals al Maestrat


Alfredo ens ha comunicat que el proper dissabte 14 de juliol tindrà lloc a Albocàsser la II trobada de rondalles tradicionals.

L’any passat ja es va organitzar la primera edició i va tindre lloc a Atzeneta. El seu principal objectiu es implicar la gent jove de les nostres comarques en la conservació del seu patrimoni i reivindicar el ball i la música popular com una manera de fer festa, passar-ho be i conéixer gent.

Aquest any s'ha triat Albocàsser donat el caràcter obert de la seua gent i la seua afició, per tots ben coneguda, a la música i el ball, a més, és clar, de comptar amb la col·laboració de l'Exm. Ajuntament d'Albocàsser i l'associació Albocàsser Antic, sense els quals haguera sigut impossible arribar a bon port.

Les rondalles que participen en aquesta edició han estat partícips de la gravació del disc compacte “De Rondes i Bureos. Música dels valencians de secà”, i són:

  • Rondalla de Vilafranca

  • Rondalla d’Atzeneta

  • Rondalla de Zucaina – Ludiente

  • Rondalla de Culla



PROGRAMACIÓ

18:00-19:00 h Tallers de ball

19:30-20:30 h Ronda pels carrers d’Albocàsser

22:30 h II Trobada de Rondalles Tradicionals al Maestrat

VILAFRANCA

ATZENETA

ZUCAINA

CULLA

No hay comentarios: